Stockholm dag 3

Idag var ingen höjdar dag men har haft kul ändå! På morgonen så for vi och besökte båda nordic C hotell och nordic light hotell som båda ligger bredvid Centralen. Nordic C hotell är ett design hotell som är inspirerad av Stockholm så t.ex. Tjejtoan var målad i Sergelstorg mönster och färger och killtoan var målad helt i rött och var inspirerad av August Stringbergs bok "röda rummet". På hotellet hade dom även en egen ice bar som var riktig mäktig! Nordic light hotell var ett lite dyrare hotell som hade en lyxigare lobby där artister och DJ:s kan uppträda utövrigt så var inte det hotellet så speciellt tycker jag. 

På eftermiddan så fick vi lyssna på en kvinna som berättade om Arlanda express och som sedan gav oss varsin biljett för att ta oss till Arlanda där nästa studiebesök var.

På Arlanda så fick vi följa med en Guide som jobbade på Arlanda och han visade oss bland annat säkerhetskontroll, tullen och en massa annat. Vi fick lära oss en hel del om hur saker fungerar på en flygplats och det var mycket nytt för oss alla. I säkerhetskontrollen så fick vi se saker som dom tagit av folk under denhär veckan och det var allt från knivar, verktyg och leksakspistoler. Men efter dethär besöket kan jag säga att jag hittar mycket bättre på Arlanda än vad jag gjort förut. Hursomhelst så var det ett bra studiebesök och nu är vi tillbaka på vandrarhemmet och bara tar det lugnt.








Allmänt | |
Upp