Pissgult vatten & många svenskar!!

Tredje veckan började sämst första jobbdagen då jag klev upp och skulle duscha så kom det bara gult och brunt vatten ur duschen så duschade inte den dagen och kände mig ofräsch då jag skulle jobba mitt 8 timmars pass. Vet inte vad de gula vattnet var för något och vill inte veta men kände att dagen skulle bli sämst! Bara tur jag inte stod under duschen då jag startade den så hade lite tur för det iaf.


Men veckan i stort sätt har gått snabbt och bra och det har kommit många svenskar, en grupp på 8 personer och 2 par så har kunnat använda min svenska då och svenskarna har uppskattat det och även de jag jobbar med så känns som jag kommit lite till nytta iaf. 
Har lärt mig mycket också nu som basic spanska som bara flyter på för mig, hur man aktiverar kassaskåpen på hotellrummen och hur man tar betalt för dom, har även fått lära mig lite pappersarbete och hur man ringer och beställer taxi på spanska. Har också fått uppgifter som att ringa till en massa rum och hälsa gästerna välkomna en extra gång och även ringt och frågat de som ska hem dagen efter om vad de tyckt om sin semester på vårt hotell och alla har varit nöjda👍🏼

Har inte fått lära mig hur man checkar in folk än men det kanske kommer nu nästa arbetsvecka men de är väldigt svårt för allt är på spanska och man måste även anteckna på spanska vilket jag inte kan men de hjälper dom mig med.

Nu när jag varit ledig har det varit en massa sol och vi har hängt på stranden vi som varit lediga och jag och Olivia har varit på Siam mall vilket var så bra shopping och det gillades!

Ciao!

Allmänt | | Kommentera |
Upp