Första veckan!

Denhär veckan har varit full med nya saker och nya intryck har jobbat 5 dagar och idag var jag ledig:) jobbar i receptionen på Las Dalias med bara spanjorer och alla är jätte trevliga och känner mig bekvämare och bekvämare desto mer jag lär mig. 


Hittills har jag bara träffat på 2 svenska par på hotellet så det känns skönt att jag kan bidra med något gällande språk till gästerna här eftersom det bara bor spanjorer och fransmän på dethär hotellet för det mesta. Maten i personalmatsalen är inte den bästa så har ätit ute mycket så börjar känna mig fattig snart och tror att jag måste börja äta mer på hotellet fast det är samma sak hela dagarna och varje dag.

Eftersom de var lite oförberedda på att jag skulle komma hit så fick jag ett hotellrum där jag fick bo i 6 dagar och det rummet njöt jag verkligen av men känner nu när jag bytt till mitt nya rum att jag borde njutit ännu mera! Mitt nya rum är alltså i en lägenhet med 3 andra personer jag inte hunnit prata så mycket med än och jag känner mig mest ivägen här jag bor nu! Mitt rum består utav en säng och en byrå som 3 lådor är trasiga på, that's it! Har inte ens gardin för fönstret eller sopkorg känns tomt och hemskt menmen hade inte sp höga förväntningar efter jag varit i Rhodos där rummet var hemska men dethär är nästan värre tyvärr.

Annars är allt bra trivs jättebra på jobbet och har nära till allt från hotellet som gallerian och supermarket och det är ett så fint område!

Slänger in några bilder på mitt första boende och mitt nya. Chao

Ps: gjorde en gardin av mitt överkast, hoppas bara det håller sig uppe och inte faller ner för kan ej sova då det blir ljust

Allmänt | | Kommentera |
Upp